Kontinentalna.hr

Dvorci u Hrvatskoj – pogledajte najljepše dvorce i utvrde Kontinentalne Hrvatske

Kontinentalna.hr

Želite istražiti najljepše dvorce Kontinentalne Hrvatske? Zanima vas koji su najpopularniji dvorci u Hrvatskoj? Interesiraju vas zanimljive povijesne priče i tajne koje svaki dvorac skriva? Potrebni su vam savjeti za planiranje izleta i razgledavanje dvoraca Kontinentalne Hrvatske?

U Kontinentalnoj Hrvatskoj nalaze se mnogbrojni prekrasni dvorci – koji redovit oduševaljvaju turiste koji ih posjećuju. U nastavku ovog članka otkrit ćemo vam koji su najpopularniji i najljepši dvorci u Hrvatskoj. Također, dati ćemo vam konkretne savjete i smjerice koje trebate znati – prije nego što krenete istraživati dvorce u Hrvatskoj.

Posjet dvorcima može biti fantastičan romantični ili obiteljski izlet. Mnogobrojne zanimljive priče, povijesne zagonetke i neotkrivene tajne – krase preko 50 dvorava i utvrda u Kontinentalnoj Hrvatskoj. Tražite li super ideju za putovanje ili vikend izlet – posjet hrvatskim dvorcima je fantastičan odabir. U nastavku sazanjte sve o najpopularnijim dvorcima Kontinentalne Hrvatske:

Dvorci u hrvatskoj – savršen izbor za vikend putovanje

Iako dvoraca, utvrda i kurija imamo po čitavoj Hrvatskoj, dvorci Kontinentalne Hrvatske svakog tjedna vrve mnogbrojnim turistima. Savršeno očuvani ili u derutnom stanju – dvorci u Hrvatskoj popularan su odabir mnogbrojnih domaćih i stranih turista. Posebno su popularni dvorci u Zagorju, no atraktivnih dvoraca ima i u okolici Zagreba, kao i u Slavoniji.

Kako bismo vam olakšali odluku koji dvorac ili utvrdu posjetiti – napravili smo najopsežniju listu dvoraca u Kontinentalnoj Hrvatskoj. Popis dvoraca od Međimurja, preko Zagreba i Slavonije pa sve do Gorske Hrvatske pronađi ispod na našoj listi dvoraca. Preporučamo da pogledaš i listu Najljepši dvorci Kontinentalne Hrvatske – u kojoj možete glasati za dvorac koji vam se najviše sviđa.

Za lakše snalaženje među dvorcima Kontinentalne Hrvatske – listu smo podijelili na veće regije. Pa tako u nastaku može upoznati dvorce Sjeverozapadne Hrvatske (Zagroje, Varaždin, Međimurje, Koprivnica), dvorce Slavnoije i Baranje, dvorce u Zagrebu i okolici te dvorce Gorske Hrvatske.

dvorac

dvorci hrvatskog zagorja

–dvorci zagorja — dvorci u zagorju – dvorci brežuljkastog kraja hrvatske

dvorac erdody – dvorac erdödy

dvorac klenovnik

dvorac pejačević

dvorac veliki tabor

dvorac trakoscan

dvorac tikveš

dvorac opeka

dvorac ozalj

dvorci u slavoniji

dvorci karlovačke županije

-dvorci u okolici karlovca

dvorci oko zagreba

-dvorci u okolici zagreba

Najljepši dvorci Kontinentalne Hrvatske

-omogučiti glasanje